Salla

Salla

TULOSTETTAVA TIEDOTE

Sallassa ELOperheet ja -vanhemmat kokoontuvat vertaistuki- ja virkistystapaamisiin 2-3 kertaa syys- ja kevätkauden aikana. Lisäksi alueella järjestetään tapahtumia yhteistyössä lähikuntien kanssa. Tapaamiset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Onko sinulla ideoita tai ehdotuksia erityislasten ja -nuorten tai heidän perheidensä vertaistuen ja harrastustoiminnan kehittämisestä Sallan alueella? Haluaisitko käynnistää ja ohjata erityislasten tai -nuorten harrastusryhmää? Ota yhteyttä ELOn verkostotyöntekijään.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin toiminnassa aiemmin mukana olleet ELOperheet yli kuntarajojen!

ELOtoimintaa syksyllä 2018:


klo 17.30-19

  • 28.8. ELOperheiden tapaaminen. Ulkoilua frisbeegolfin ja makkaranpaiston merkeissä. Sallatunturin frisbeegolf-rata. Vetäjänä kunnan liikunnanohjaaja. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä.
  • 21.11. ELOperheiden pikkujoulut. Kerän maja (Kohvelinlehdontie 11, Kelloselkä). Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä.


Lisätietoa ELOn toiminnasta alueella:

ELOn työntekijä:
Mari Salmela, 040 197 6060

verkostotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Kuntakummi:
Tuija Vuorela, tuija.vuorela(at)salla.fi


Mennyt toiminta


Kevät 2018:


klo 17.30-19.30

ke 21.2. ELOperheiden pulkkamäki. Pakkasraja -20. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä. Sallatunturin Tuvat.

to 5.4. ELOvanhempien tapaaminen. Arjen kokemuksia ADHDsta. Tapaamisessa mukana kokemuspuhuja, ELOtyöntekijä Jani. Sallatunturin koulu, luokkatila A226-A227.
ma 7.5. ELOperheiden tapaaminen. Leikkisää pelailua, pallottelua ja touhuilua. Vetäjänä kunnan liikunnanohjaaja. Tapaamisessa mukana ELOtyöntekijä. Sallan Liikuntakeskus (Eraustie 5).