Lisätty 15. syyskuuta 2017

Vanhemman neuvo -vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen

 

Vanhemman neuvo
-vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen


Vanhempien ero muuttaa lapsiperheen elämää. Eron jälkeen vanhempien on pohdittava monia lapsen elämän asioita uudesta näkökulmasta ja rakennettava toimivia käytäntöjä arkeen.
Vanhemman neuvo on vertaistukiryhmä eronneille ja eropäätöksen tehneille vanhemmille. Ryhmässä voit jakaa kokemuksiasi eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista ja etsiä uusia toimintatapoja. Asioita katsotaan sekä lapsen että vanhemmuuden näkökulmasta.


Vanhemman neuvo –ryhmä kokoontuu kuvapuhelimella verkossa tiistaisin 8 kertaa 3.10.2017- 28.11.2017 klo 17.30-19.00. Viikolla 42 ei ole ryhmää.
Kuvapuhelut toimivat internet- selaimissa (Crome, Firefox tai Opera) joko tietokoneella tai Android-mobiililaitteella. Vanhemman neuvo -ryhmä toteutuu suojatussa yhteydessä kuva- ja ryhmäpuheluna. Ryhmään osallistuminen onnistuu itselle sopivassa paikassa, jossa on toimiva nettiyhteys ja rauha osallistua ilman ulkopuolisia ihmisiä.
Ryhmänohjaajat haastattelevat kuvapuhelimessa kaikki ryhmään osallistujat ennen ryhmän alkua. Alkutapaamisessa on mahdollisuus kuulla ja kysyä ryhmän toiminnasta tarkemmin sekä kertoa omasta elämäntilanteesta.


Ryhmän tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Kristiina Luusua 0400 814 946
kristiina.luusua@lapinensijaturvakoti.fi


Rovaniemellä Lapin ensi- ja turvakodin tiloissa järjestetään
paikan päällä kokoontuva päiväryhmä ajalla 20.9 - 22.11 2017.
Tästä ryhmästä tiedustelut ja ilmoittautumiset 6.9 2017 mennessä
Pirjo Lehmuskoski p. 040 505 4802, pirjo.lehmuskoski@lapinensijaturvakoti.fi

vane.png

Klikkaa kuva isommaksi.


”On hyvä käsitellä ongelmia samassa tilanteessa olevien kanssa.”
”Sain ryhmässä tukea muilta,
löysin omia voimavarojani ja aloin uskoa niihin.”