Lisätty 22. elokuuta 2016

Pallosankarit Rovaniemi 6.9.2016.

 

Pallosankarit on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteishanke. Tavoitteena on tarjota erityistä tukea tarvitseville koululaisille positiivisia elämyksiä liikunnan parissa sekä tarjota heille tietoa erilaisista harrasteliikuntamahdollisuuksista. Tapahtuma on suunnattu esikoululaisista 10.luokkalaisille koululaisille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Mukaan ovat tervetulleita myös luokat, joilla on integroituja oppilaita.

Tapahtumapaikkana toimii keskuskenttä 6.9. kello 9-13.00. Koko päivää ei ole tarkoitus olla paikalla vaan porrastamme aikatauluja osallistujamäärästä riippuen. Osallistujamäärästä riippuen yhden luokan/ryhmän osalta tapahtuma kestää n. 2,5 tuntia.
Kansallisessa soveltavassa jalkapallotoiminnassa pelaajia ei ole jaettu vammaryhmittäin, vaan toiminta on avointa kaikille. Toiminnassa on tällä hetkellä mukana esimerkiksi eri-ikäisiä kehitysvammaisia, eri tavoin liikunta-, näkö- ja kuulovammaisia, sekä pitkäaikaissairaita harrastajia.
Pallosankarit -hankkeen tavoitteena on innostaa erityistä tukea tarvitsevia koululaisia liikkumaan monipuolisesti ja osallistumaan liikunnanharrastetoimintaan.

AIKA: 6.9.2016. Klo 9-13:00
PAIKKA: Rovaniemen keskuskenttä

Ilmoittautuminen

Klikkaa suuremmaksi

Lisätietoja:
Jani Kangasniemi
Koululiikuntaliitto
gsm 040- 551 3488
jani.kangasniemi@kll.fi

Lasse Keski-Loppi
Suomen Palloliitto
gsm 040- 734 40086
lasse.keski-loppi@palloliitto.fi