ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.

 

Hanna Pikkarainen
Aluetyöntekijä
0440978080
aluetyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Heippa kaikki ELOlaiset!

Mie olen Hanna Pikkarainen Kolarista. Olen ELOn aluetyöntekijä. Asun Kolarissa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluvat aviomies Antti, Konsta 6 vuotta ja Martti 2 vuotta. Koulutukseltani olen sirkustaiteenohjaaja, kehitysvamma-alan ammattilainen, ja pian myös vammaistyöhön ja kuntoutukseen erikoistunut sosionomi. Aikaisemmin olen työskennellyt lasten ja nuorten sirkusopettajana ja aikuisten erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa. Tällä hetkellä toimin sivutoimisesti Kolarilaisen Rohki Hyä nuorisosirkuksen tirehtöörinä. Vapaa-aikana minut löytää perheeni kanssa talvisin laskettelemasta Ylläksen rinteiltä, hiihtoladuilta ja luistelemasta, ja kesäisin pyöräilemästä, leikkipuistosta tai rullaluistelemasta. Olen energinen ja tykkään järjestää kaiken näköistä toimintaa. Olen intohimoisesti kiinnostunut kaikenlaisesta ihmisten kohtaamisesta ja sosiokulttuurisesta toiminnasta liikunnasta taiteisiin sekä kaikesta siltä väliltä. Odotan innolla uuttaa ELO-työtäni ja kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista sekä monipuolista yhteistyötä!
Tapaamisiin Hanna!


Mari Salmela
verkostotyöntekijä
040 197 6060
verkostotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Nimeni on Mari Salmela ja olen ELOn  verkostotyöntekijä. Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja sairaanhoitaja. Ihmisten hyvinvointi ja voimavarojen tukeminen ovat erityisen lähellä sydäntäni, ja siksipä olenkin innoissani uudesta työstäni, jossa minulla on mahdollisuus kohdata upeita, eloisia perheitä, lapsia ja nuoria. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa suunnittelijana järjestösektorilla nuorten aikuisten ja opiskelijoiden parissa. 

Syvälliset ja pohdiskelevat keskustelut tuottavat minulle suunnatonta iloa ja riemua, mutta samanaikaisesti nautin voidessani olla osa iloista ja eläväistä seuraa. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja meidän 6-vuotias poikamme. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaani heidän kanssaan sekä kutoa villasukkia ja harrastaa lenkkeilyä raittiissa ulkoilmassa omaksi ilokseni.

Kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista innokkaana odotellen

Mari


Monica Wirén
Järjestöavustaja
044 097 4040

elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

Olen Monica, ELOn uusi järjestöavustaja.

Osan kanssa olemme jo varmaan tavanneet ELOn merkeissä, minun ollessa työkokeilussa keväällä.  Minulla on synnynnäinen niveljäykkyys ja lihasheikkous, joka on osansa siinä, että tiedän yhtä ja toista vertaistuen merkityksestä ja arjen haasteista. Aiemmin olen ollut lasten leireillä ja kerhoissa ohjaamassa.

Vapaa-aikanani valokuvaan, katson elokuvia, sisustan ja olen paljon 6-vuotiaan siskoni kanssa. Myös luonto on lähellä sydäntä.

Hymyillään, kun tavataan!
- Monica


Jani Kuha

Järjestötyöntekijä

jarjestotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi
044 961 9226

No mutta moi!

Luultavasti ollaan tähän mennessä jo tavattu, tai ainakin tiedätte, että täällähän miä ELOkololla (pääasiassa) hääräilen. Tässähän kävi nyt sellainen juttu, että miä päädyin tänne töihin oppisopimuksella. Samalla kun täällä osallistun Erityislasten omaiset ELO ry:n työhön ja kehittämiseen, yritän opiskella Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinnon loppuun ja  kirjoittaa tämän esittelyn tiivistettynä.

Olen lähtöisin kadonneesta Kuivaniemen kunnasta, mutkien kautta nyt sitten asun perheeni kera (upea vaimo ja teinikäs jälkeläinen) täällä Rovaniemellä.

Uutukaisen työurani lisäksi olen taiteilija ja käsityöläinen jonka elämään ainakin ADHD ja Kaksisuuntainen mielialahäiriö tuovat haasteita, uutena yllätyksenä sain myös fibromyalgia diagnoosin.

Tuossa jo mainitsinkin, että olen taiteilija ja jos kiinnostaa nähdä töitäni niin niitä löytyy http://artjanikuha.weebly.com/ mutta lisäksi harrastan muita käsitöitä, metsästystä ja muuta luonnossa samoilua, äänikirjoja, elokuvia ja sarjoja ja satunnaisesti myös videopelejä.
Olen ehkä hieman erikoinen, huumorintajuinen ihminen jota riivaa jatkuva tiedonjano, hiljainen tutustuessa mutta vauhtiin päästyäni vaikeasti hiljennettävä.

-Jani