ELOn työntekijät

 

Eveliina Johansson-Kivioja
Vastaava verkostotyöntekijä

040 197 5050
eveliina(at)erityislastenomaiset.fi

Terve!

Olen Eveliina Johansson-Kivioja, kasvatustieteen maisteri ja olen aloittanut työskentelyn ELOlla keväällä 2014. Olen työskennellyt aikaisemmin mm. nuorisotoimen koordinaattorina, projektivastaavana nuorisohankkeessa, opettajana ja avustajana. Erityisperheen äitinä tiedän kuinka ensiarvoisen tärkeää on perheen kokonaisvaltainen tukeminen ja vertaistukitoiminta perheen tarpeista ja lähtökohdista käsin. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla on ELOn työntekijänä mahdollisuus antaa oma panokseni ELOn arvokkaaseen työhön! Harrastan käsitöitä, paritanssia, lukemista ja nikkarointia.


Mari Salmela
verkostotyöntekijä
040 197 6060
verkostotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Nimeni on Mari Salmela ja olen ELOn  verkostotyöntekijä. Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja sairaanhoitaja. Ihmisten hyvinvointi ja voimavarojen tukeminen ovat erityisen lähellä sydäntäni, ja siksipä olenkin innoissani uudesta työstäni, jossa minulla on mahdollisuus kohdata upeita, eloisia perheitä, lapsia ja nuoria. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa suunnittelijana järjestösektorilla nuorten aikuisten ja opiskelijoiden parissa. 

Syvälliset ja pohdiskelevat keskustelut tuottavat minulle suunnatonta iloa ja riemua, mutta samanaikaisesti nautin voidessani olla osa iloista ja eläväistä seuraa. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja meidän 6-vuotias poikamme. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaani heidän kanssaan sekä kutoa villasukkia ja harrastaa lenkkeilyä raittiissa ulkoilmassa omaksi ilokseni.

Kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista innokkaana odotellen

Mari


Salla Sammela
Aluetyöntekijä
0440978080
aluetyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Hei!

Olen Salla Sammela, ELOn uusi aluetyöntekijä ja aloitin työt Rovaniemellä marraskuun alussa. Koulutukseltani olen sosionomi (amk). Työkokemusta minulla on mm.  lapsiperheiden, vanhemmuuden, erilaisten elämänkriisien ja erovanhemmuuden parissa. Ihmisten aito kohtaaminen ja erilaisten elämän tarinoiden kuuleminen ovat olleet työssäni tärkeässä keskiössä.

Olen kahden kouluikäisen tytön äiti, erityislapsen vanhempi itsekin.  Vapaa-ajalla minulle on tärkeää luonto, liikunta, ystävät, musiikki ja käsityöt.

Toivottavasti tapaamme pian!


Monica Wirén
Järjestötyöntekijä
040 374 0733

jarjestotyontekija(at)erityislastenomaiset.fi

Olen Monica, ELOn järjestöavustaja. Eksyin ELOlle työkokeilun kautta jouluna 2016 ja uudelleen keväällä 2017. Olen elokuusta 2017- joulukuuhun 2018 työskennellyt järjestöavustajana erinäisissä tehtävissä ELOkololla ja tammikuussa 2019 aloitin järjestötyöntekijänä oppisopimuksella opiskelemaan nuoriso -ja yhteisöohjaajan perustutkintoa.

Minulla on synnynnäinen niveljäykkyys ja lihasheikkous, joka on osansa siinä, että tiedän yhtä ja toista vertaistuen merkityksestä ja arjen haasteista. Usein olenkin pohtinut kuullessani muiden kokemuksia, kuinka samankaltaiset haasteet yhdistävät riippumatta siitä, mikä diagnoosi on. Toivonkin voivani näyttää positiivista esimerkkiä siinä, että erilaisuudesta huolimatta pärjää ja ei pidä mennä haasteet, vaan vahvuudet edellä.

Vapaa-aikanani rakastan kulkea luonnossa valokuvaten. Sen lisäksi ruuan laitto ja hyvät elokuvat ovat lähellä sydäntä. Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uutta, joten välillä löydän itseni aivan uusista tilanteista, jännityksestä huolimatta. 

Hymyillään, kun tavataan!
- Monica

Mari Pallari
Järjestöavustaja 
044 097 4040
elokolo(at)erityislastenomaiset.fi

Mun nimi on Mari Pallari ja olen uusi järjestöavustaja ELO:lla. Aiemmin olen tehnyt töitä muusikko/laulajana ja toiminut sillä saralla yrittäjänä kahdeksan vuotta. Olen myös ollut musiikkipainotteisessa päiväkodissa hoitajana ja tehnyt myyjänä töitä lastentarvike liikkeessä.

Minulla on kolme vuotias poika, nimeltään Benjamin. Meidän lempparipuuhaa yhdessä on laulaminen, työkoneilla leikkiminen ja palapelien tekeminen. Harrastan itse kuorolaulua ja musiikin tekemistä.

Jos pitäisi kuvailla itseäni kolmella sanalla, ne olisivat ehdottomasti reipas, eloisa ja idearikas. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin! Olen avoin ja sosiaalinen höpöttelijä vieraidenkin ihmisten seurassa. Minun kanssani ei useasti tule hiljaisia hetkiä.

Odotan innolla tulevaa ja minulla on todella hyvä fiilis tästä kaikesta. Huippua päästä tapaamaan teitä Elo:n asiakkaita.

 

Hanna Pikkarainen
Aluetyöntekijä
Poissa 31.5. asti

Heippa kaikki ELOlaiset!

Mie olen Hanna Pikkarainen Kolarista. Olen ELOn aluetyöntekijä. Asun Kolarissa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluvat aviomies Antti, Konsta 6 vuotta ja Martti 2 vuotta. Koulutukseltani olen sirkustaiteenohjaaja, kehitysvamma-alan ammattilainen, ja pian myös vammaistyöhön ja kuntoutukseen erikoistunut sosionomi. Aikaisemmin olen työskennellyt lasten ja nuorten sirkusopettajana ja aikuisten erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa. Tällä hetkellä toimin sivutoimisesti Kolarilaisen Rohki Hyä nuorisosirkuksen tirehtöörinä. Vapaa-aikana minut löytää perheeni kanssa talvisin laskettelemasta Ylläksen rinteiltä, hiihtoladuilta ja luistelemasta, ja kesäisin pyöräilemästä, leikkipuistosta tai rullaluistelemasta. Olen energinen ja tykkään järjestää kaiken näköistä toimintaa. Olen intohimoisesti kiinnostunut kaikenlaisesta ihmisten kohtaamisesta ja sosiokulttuurisesta toiminnasta liikunnasta taiteisiin sekä kaikesta siltä väliltä. Odotan innolla uuttaa ELO-työtäni ja kaikkien teidän ELOlaisten tapaamista sekä monipuolista yhteistyötä!
Tapaamisiin Hanna!