ELOkuntakummit ja ELOtiimit

ELOkuntakummit ja ELOtiimit

 

Kuntakummit ja ELOtiimit toimivat kukin omissa kunnissaan ELOn tiedottajina, yhteistyökumppaneina ja toiminnan mahdollistamisen tukijoina. Yhteistyötä tehdään kuntakummien ja ELOtiimien kanssa niin, että ELOtoiminta vastaa mahdollisuuksien mukaan paikallisten perheiden toiveita ja tarpeita sekä on kunkin kunnan tarpeiden pohjalta räätälöityä. Kuntakummit ja ELOtiimit toimivat asiantuntijoina välittäessään tietoa oman kuntansa verkostoista ja toiminnan tarpeista. Tiivis yhteistyö ELOtyöntekijän kanssa mahdollistaa molemminpuolisen tiedonkulun ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa.

ELO kutsuu kuntakummit ja ELOtiimit vuosittain järjestettävään kehittämispäivään, jossa jokaisen yhteistyötoimijan arvokas mielipide otetaan huomioon ELOn toiminnan kehittämisessä. Kehittämispäivän tarkoituksena on myös verkostoitua ja virkistäytyä viettämällä aikaa yhdessä rennoissa merkeissä.

Ilman kuntakummeja ja ELOtiimejä ELOn toiminta kunnissa ei olisi tämän kaltaisenaan mahdollista. Heidän arvokas työpanoksensa toiminnan hyväksi mahdollistaa sen, että ELOn tärkeä sanoma kantautuu mahdollisimman monelle lappilaiselle erityislapsiperheelle.

 Enontekiö

EILA HALMIAINEN

 Eilahalmiainen.jpg

Olen Eila Halmiainen, ELOn Enontekiön kuntakummi, olen toiminut alusta asti (2009?).

Työni erityislastentarhanopettajana/kuntoutusohjaajana pitää minut yhteyksissä erityislasten perheisiin lähes viikottain. ELO-toiminta on tuonut monelle perheelle verkostoa, jossa jutella, kuulla toisten onnistumisia ym.

Toukokuusta 2018 olen KUNTAMUMMI, jäädessäni kunnan toimesta eläkkeelle. ELOlaisena haluan silti pysyä...

Terv.Eila

  Inari

ANJA KARHULA

Olen Anja Karhula, ELO:n kuntakummi Inarissa.

Olen diakoniatyössä Inarin ja Sodankylän saamelaisalueella.

Kuntakummiuden olen sisällyttänyt osin työhöni. Järjestän vanhempien vertaisryhmätapaamisia ja perheiden yhteisiä retkiä, reissuja ja toimintapäiviä. Tärkeäksi asiaksi koen myös ELO-tietouden levittämisen yhteistyöverkostoissa, jotta mahdollisimman moni perhe tulisi tietoiseksi tällaisesta tukimuodosta. Olen kokenut ELO-yhteyden todella antoisaksi ja merkitykselliseksi sekä omasta, että perheiden näkökulmasta.

  Kolari

JOHANNA VIERELÄ


IMG-20170624-WA0000.jpg

Olen Johanna Vierelä ja Kolarin uusi kuntakummi. Olen ollut aikaisemminkin ELOn toiminnassa mukana, mutta vanhemman roolissa. Työskentelen Kolarin peruskoululla koulunkäynninohjaajana. Eläimet, jooga ja luonnossa liikkuminen ovat tärkeä osa elämääni. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme:)! 

  Sodankylän ELOtiimi

LEENA MAKKONEN

20171125_153852.png

Hei olen Makkosen Leena ja yksi Sodankylän kuntakummeista. Toimin vertaistukiperhetoiminnassa ja ELOn hallituksessa. Paikallisella tasolla touhuan meidän ELOperheiden kanssa sekä olen työkseni ala-asteella ohjaajana. Perheeseemme kuuluu pyörätuolilla liikkuva nuori.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme! Vertaistuessa on voimaa!

TARJA AIKIO

Tarja_aikio.png

Olen Tarja Aikio ja toimin Sodankylän kunnassa kiertävänä erityislastentarhanopettajana. Työssäni kuljen päiväkotiryhmissä, leikkikouluryhmissä sekä perhepäivähoidossa arvioimassa, suunnittelemassa ja  toteuttamassa varhaista ja erityistä tukea yhteistyössä vanhempien ja henkilökunnan kanssa. Toimin lapsen, perheen ja varhaiskasvatushenkilöstön tukena oppimisen ja kasvun moninaisissa haasteissa. Mottoni voisi olla: me kaikki olemme erilaisia ja ainutlaatuisia ja ongelmat - ne on tehty ratkaistaviksi.

Lisäksi Sodankylän ELOtiimiin kuuluu; 
JAANA KARPPINEN, neuvolan perhetyöntekijä 
ja
RAIJA TOIVOLA, psykiatrinen sairaanhoitaja

    Tornio

KRISTIINA PIIPPO

Kristiinapiippo.jpg

Olen Kristiina Piippo, toimin Tornion kaupungin kehitysvammapalveluissa esimiehenä ja palveluohjaajana.

Minuun voi olla yhteydessä virka-aikana kehitysvammapalveluihin liittyvissä asioissa p. 0400 948040.

   Pello

SARI HILTUNEN

IMG-20180325-WA0000.jpg

Olen Sari, kolmen lapsen äiti Pellosta. Harrastan koiria ja kotoa löytyykin kolme rupelikorvaa. Ulkoilen ja nautin luonnossa liikkumisesta. Toimin perhetyössä ja tapaan paljon lapsiperheitä myös Tenavatuvan perhekerhossa.